Reunió ORACLE a Panamà

24.6.2018
Projectes -

Membres del projecte ORACLE es troben a Panamà per a constituir oficialment la seu.

Els dies 11, 12 i 13 de juliol, els membres del projecte ORACLE provinents dels 20 països que formen part del projecte es troben a Panamà amb l’objectiu de constituir la seva seu a la Universidad Especializada de las Américas. A la trobada hi assistiran les persones que formen part del projecte, i també els màxims representants institucionals de les universitats participants en el projecte.

Està previst que durant la trobada es realitzin sessions de treball que permetin avançar en els objectius propis del projecte, on hi participaran de forma activa els representants institucionals que formen part del projecte des dels seus inicis. Al mateix temps, els dies 12 i 13 de Juliol serviran per a realitzar reunions amb els rectors i vicerectors que assistiran en representació de les institucions llatinoamericanes participants en el projecte i presentar formalment la seu de ORACLE a les instal·lacions de UDELAS. La participació dels màxims representants institucionals en aquesta trobada té un doble objectiu; d’una banda, aconseguir el seu compromís amb l’impuls de l’observatori regional, així com les unitats de qualitat de l’equitat de les seves pròpies universitats; de l’altre, la signatura d’una declaració conjunta en la que s’instin a promoure la qualitat de l’equitat en les seves institucions, així com difondre aquesta idea en el seu entorn d’influència.

El projecte ORACLE pretén ser un espai per a l'intercanvi d'experiències, l'elaboració d'estudis i la proposta de línies d'actuació enfocades a la millora de la inclusió i l'equitat en les institucions d'educació superior d'Amèrica Llatina. El focus d'anàlisi són els estudiants, el personal d'administració i serveis i el professorat que forma part de les institucions analitzades. En la seva fase inicial, componen l'observatori 30 institucions d'Amèrica Llatina, i participen com a associades 5 universitats europees. Aquest projecte té una durada de 36 mesos, va començar el 2016 i es desenvoluparà fins al 2019.

Per a més informació sobre el projecte: http://observatorio-oracle.org/

  • Enviar a un amic