Reconeixement SEBAP

17.3.2017
Premis -

Dos membres de l’EDO-UAB reben el suport de la Societat Econòmica Barcelonesa Amics del País (SEBAP) per al desenvolupament d’estades a l’estranger.

El passat dia 15 de Març, Pere Grané Feliu i Aleix Barrera-Corominas han rebut, a títol individual, un dels quinze ajuts a la mobilitat per a personal docent, investigador y estudiants de doctorat vinculats a universitat i centres de recerca que promou el SEBAP, amb la col·laboració de Javier Godó, Comte de Godó, i l’Obra Social “La Caixa”, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de la investigació i la docència a la universitat catalana.

En el cas de Pere Grané Feliu, doctorand de l’EDO-UAB, SEBAP li ha donat suport per a l’estada que va fer durant els mesos de novembre de 2016 i febrer de 2017 a la London Metropolitan University. Els objectius de l’estada es van centrar en discutir la seva recerca amb experts internacionals; desenvolupar les competències docents i competències acadèmiques així com avançar en la redacció dels resultats de la seva tesis doctoral, a més d’enfortir les relacions amb grups de recerca. Així, durant la seva estada el doctorand va discutir part de la seva recerca amb experts internacionals com Patrick Turner (University of Bath), Marcus Willcocks (University of the Arts London) o Sabina Andron (Bartlett School of Architecture, University College London), i va establir relacions amb la Children's Identity & Citizenship European Association.

Pel que fa Aleix Barrera-Corominas, professor associat i project manager vinculat a EDO-UAB, el SEBAP contribuirà al finançament de la seva estada a la University of Bristol durant els mesos de juny a setembre de 2017. Els objectius de la seva estada es centraran en la participació en projectes de recerca desenvolupats per part de l’equip coordinat per la professora Lisa Lucas, qui avala la seva estada post-doctoral, presentació de seminaris vinculats a les línies de treball pròpies del grup de recerca EDO, participar en reunions, seminaris i tallers vinculats a l’àmbit de les polítiques educatives, en especial les vinculades a l’atenció a la vulnerabilitat en l’educació superior. Així mateix, l’estada permetrà treballar en el desenvolupament de publicacions i propostes de recerca conjuntes entre la UoB i la UAB.

Per a més informació sobre SEBAP: http://www.sebap.com/

  • Enviar a un amic