ProNET Multiplier Event

28.4.2017
Activitats -

El passat dimecres 26 d'abril va tenir lloc a la UAB una activitat de difusi贸 i validaci贸 de resultats del projecte ProNET.

Pronet s'ha centrat en la identificaci贸 i la comprensi贸 al llarg d'Europa de la documentaci贸 i el reconeixement dels resultats d'aprenentatge dels estudiants vinculats a les titulacions d'enginyeria inform脿tica que abandonen la universitat. L'objectiu ha estat elaborar estrat猫gies que permetin que aquest grup, el nombre est脿 m茅s en al莽a que a la baixa, pugui beneficiar-se de l'脿rea europea d'habilitats i compet猫ncies.

En aquest context, al llarg del projecte s'ha desenvolupat una eina que, conjuntament amb l'elaboraci贸 de manuals i guies d'auto-reflexi贸, permetran a aquells estudiants que abandonen documentar les seves qualificacions i compet猫ncies segons ECVET, EQF i ESCO. L'eina generada facilitar脿 la integraci贸 dels alumnes que abandonen l'educaci贸 universit脿ria en el sistema de formaci贸 professional (VET), buscant aix铆 generar transicions entre els sectors educacionals i contribuir a la permeabilitat dels sistemes educatius d'Europa.

脡s per aquest motiu que l'esdeveniment del dia 26 d'abril va comptar amb la participaci贸 directa de responsables dels serveis d'ocupaci贸 de la Generalitat de Catalunya, orientadors professionals i empresaris vinculats a cambres de comer莽, formadors i orientadors vinculats a la Formaci贸 Professional, responsables pol铆tics de l'脿mbit de la formaci贸 professional i professorat i orientadors vinculats a les 脿rees d'enginyeria de les universitats catalanes.

L'objectiu 煤ltim de l'activitat va ser presentar els resultats aconseguits i contribuir a que aquests puguin ser utilitzats pels usuaris potencials que, d'algun o altra, estan vinculats a les institucions de proced猫ncia dels agents convidats a la sessi贸.

Per a m茅s informaci贸 sobre Pronet: http://dev.university-dropout.com/web/

  • Enviar a un amic