Professores Visitants

12.5.2017
El grup -

Durant aquest mes de maig les professores Verónica Leiva (PUCV) i María Inés Vázquez (IUACJ) visiten EDO-UAB.

El grup EDO-UAB està sempre obert a compartir la seva trajectòria i experiència amb investigadors d’altres universitats, motiu pel qual és habitual la presència de membres d’altres universitats que realitzen estades de recerca de curta o llarga durada amb l’objectiu de perfeccionar-se i, al mateix temps, aportar el seu punt de vista sobre les recerques dutes a terme en el marc del grup. En aquest sentit, durant aquet mes de maig l’EDO rebrà la visita de la professora Veronica Leiva, professora de la Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso (Xile), que durant la seva estada treballarà en la preparació d’una recerca focalitzada en analitzar els estils de lideratge a l’educació infantil.

També rebrem la visita María Inés Vázquez, professora de l’Institut Universitari Associació Cristiana de Joves (Uruguai). En aquest cas, el seu objectiu és aprofundir sobre les experiències concretes de recerca dutes a terme des de la UAB per tal d’enfortir l’àrea de recerca vinculada a la innovació i desenvolupament organitzacional de la seva institució amb la finalitat de traspassar part dels resultats de les recerques que es portin a terme a la docència.

Ambdues professores pertanyen a institucions associades a la Red de Apoyo a la Gestión Educativa (RedAGE), per la qual cosa la coincidència a la UAB durant aquests dies servirà també per analitzar les accions concretes que s’estan duent a terme en el marc de la xarxa.

Qualsevol persona interessada en realitzar una estada a l’EDO-UAB, i que reuneixi els requisits necessaris per a fer-ho, pot sol·licitar-ho a través del següent correu electrònic: edo@uab.cat 

  • Enviar a un amic