Professora visitant

12.9.2017
El grup -

Margarita Aravena, professora de la Universidad Cat贸lica de Chile, inicia estada post-doctoral en EDO-UAB.

Margarita Aravena Gaete, Doctora en Planificaci贸 i Innovaci贸 Educativa per la Universidad de Alcal谩 de Henares i Professora Assistent Adjunt de la Pontificia Universidad Cat贸lica de Xile en Avaluaci贸 dels Aprenentatges, realitzar脿 una estada postdoctoral en el grup EDO-UAB entre el mes de setembre de 2017 i el mes de desembre de 2018.

Durant aquests mesos, la Dra. Aravena desenvolupar脿 el projecte d鈥檌nvestigaci贸 titulat 鈥淓strat猫gies d鈥橝utoregulaci贸 a Universitats Espanyoles Certificades: Millora Permanent de la Qualitat Docent鈥; la finalitat del treball 茅s proposar estrat猫gies efectives de desenvolupament de autoregulaci贸 que permetin definir aven莽os continus i retrocessos d鈥檜n pla de millora permanent d鈥檜na organitzaci贸 universit脿ria. L鈥檕bjectiu 茅s que aquestes estrat猫gies afavoreixin la qualitat docent i, en conseq眉猫ncia, la generaci贸 de processos c铆clics d鈥檃utoregulaci贸.

Els objectius espec铆fics que comprenen la investigaci贸 s贸n:
- Descriure els est脿ndards, criteris i responsables del seguiment i monitoritzaci贸 dels plans de millora.
- Identificar  els mecanismes orientats als processos i resultats de millora permanent.
- Descriure les estrat猫gies d鈥檃utoregulaci贸 que utilitzen les universitats certificades en el  pla de millora.
- Establir els canals formals de retroalimentaci贸 dels grups interns associats a un Sistema de Qualitat  Docent.

Aravena ha treballat durant m茅s de 20 anys com Assessora Educacional en la Acad猫mia de Guerra de l鈥橢x猫rcit de Xile, essent una de les seves funcions la de coordinaci贸 dels processos d鈥橝creditaci贸 Institucional i de Postgraus. Les principals l铆nies d鈥檌nvestigaci贸 en les que ha treballat se centren en les estrat猫gies per a fomentar l鈥檋脿bit lector, l鈥檃valuaci贸 institucional i l鈥檃valuaci贸 del desenvolupament docent.

  • Enviar a un amic