Presentació Xafir

11.6.2018
Projectes -

Joaquín Gairín, Anna Díaz i Edgar Iglesias presenten resultats de l’Avaluació d’impacte.

Joaquín Gairín, Anna Díaz i Edgar Iglesias van presentar públicament el passat 8 de junio els resultats de l’Avaluació d’impacte que es va realitzar sobre un projecte de l’Ajuntament de Barcelona. A l’acte van assistir més de 50 professionals del sector públic i privat de serveis socials, educació i temps lliure, entre ells la regidora de Participació i Districtes de Ciutat Vella, Gala Pin, i representants de l’alcaldia de drets socials. En l’acte es van debatre propostes per a consolidar i avançar la xarxa Xafir i les tasques comunitàries.

Durant la sessió realitzada es va presentar el propòsit del projecto, la seva metodologia i resultats i es va distribuir l’informe resum de resultats i les conclusions entre els assistents, editat per l’Àrea de Drets socials. L’informe extens estarà disponible en breu.

El Projecte XAFIR és una xarxa de professionals que intervenen en l’atenció a famílies i nens del barri del Raval i que, a través del estudio de casos, mira de coordinar actuacions i establir metodologies d’intervenció comunitària. L’avaluació del projecte XAFIR evidencia quines són les condicions clau que permeten que xarxes de professionals de l’àmbit de la intervenció social siguin sostenibles en el temps i donin respostes concretes en el territori.

L’objectiu de la XAFIR és millorar la qualitat de vida dels infants i les famílies del territori objecte en els diferents àmbits (social, educatiu, sanitari i d’oci) tot millorant la coordinació dels grups de treball que intervenen en diferents programes sobre el Raval, un projecte que ja compta amb 11 anys de vida.


Per a més informació del projecte: http://xafir.org/

  • Enviar a un amic