Presentació del Projecte YOUTH

24.5.2018
Projectes -

Georgeta Ion i Aleix Barrera participen a la reunió de coordinació del projecte YOUTH a Berlín.

Entre els dies 24 i 31 de maig té lloc al Roter Baum Berlin centre la reunió de coordinació del projecte YOUTH “Creating a framework and developing contents for tomorrow’s youth centers” i el seminari “Innovative Approaches for Tomorrow Youth Centres”. Ambdues activitats, vinculades entre elles, han estat finançades per la Unió Europea en el marc del programa per Erasmus + i de mobilitat.

En aquesta ocasió, Georgeta Ion (coordinadora del projecte YOUTH) i Aleix Barrera han participat en la reunió de seguiment del projecte, que s’ha desenvolupat els dies 24 i 25 amb els objectius d’avaluar el resultat final del paquet de treball 2, consistent en l’elaboració d’un manual per als centres de joventut, i en planificar el paquet de treball 3, que pretén ser un compendi d’estratègies, eines i reflexions entorn la inclusió social i laboral dels joves en el context dels països participants en el projecte: Romania, Finlàndia, Eslovènia, Alemanya i Espanya. La trobada ha servit també per a planificar les activitats formatives que tindran lloc a Romania el proper mes de juny, així com tractar sobre aspectes vinculats a la gestió general del projecte.

Entre els dies 25 i 31 de maig tindrà lloc el seminari, en el que participaran també 3 membres dels serveis d’atenciò als estudiants de la UAB. Durant aquest seminari es desenvoluparan diferents activitats que pretenen facilitar l’intercanvi d’experiències entre els participants i, al mateix temps, elaborar un marc comú de col·laboració que permeti l’establiment de sinèrgies entre les institucions participants.

Per a més informació sobre el projecte YOUTH: http://youthcenters.fitt.ro/ 

  • Enviar a un amic