Participació a Congrés sobre Avaluació

28.6.2018
Conferències -

Membres de l’EDO-UAB participen al Congrés sobre Avaluació a Manchester (Anglaterra).

El dijous 28 de juny se celebra el Congrés Internacional sobre Avaluació a l’Educació Superior a Manchester, Anglaterra. Sota el lema "Leading assessment for learning in Higher Education" aquesta edició compta amb la participació d’experts en avaluació de països d’arreu del món, especialment d’aquells de parla anglesa.

La jornada s’inicia amb la conferència magistral del Dr. David Carless, professor de la University of Hong Kong, la qual tractarà sobre el feedback a llarg termini per a desenvolupar les competències del feedback dels estudiants. Al llarg de la jornada hi haurà diferents sessions paral·leles amb taules de comunicacions i l’acte finalitzarà amb una sessió plenària dirigida pel Dr. Kay Sambell, de la Edinburgh Napier University.

Georgeta Ion, Cristina Mercader, Aleix Barrera i Anna Díaz, membres de l’EDO-UAB, participen a una de les sessions paral·leles presentant la comunicació “Providing and receiving feedback: implications to students’ learning”, la qual presenta els resultats més significatius del projecte “Millorar l’avaluació individualitzada dels projectes grupals mitjançant estratègies d’avaluació entre iguals i feedback” coordinat per Ion i Barrera i finançat per la Oficina de Qualitat Docent de la UAB.

Per a més informació sobre el projecte: https://goo.gl/5rN857
Per a més informació sobre el Congrés: https://aheconference.com/ahe-conference-2018/  

  • Enviar a un amic