Newsletter Pronet

01.9.2017
Projectes -

Ja disponible el segon número de la Newsletter del projecte Pronet “Pro-Networks: Recolzant xarxes inter-sectorials a la integració de l’estudiant que abandona la Universitat a la formació professional”.

Ja està disponible en format digital el segon número de la Newsletter del projecte Pronet “Pro-Networks: Recolzant xarxes inter-sectorials a la integració de l’estudiant que abandona la Universitat a la formació professional” on es presenta la documentació relativa a la jornada de clausura del projecte realitzada el passat 23 de juny a Berlín. També s’incorporen els vincles que permeten accedir a l’eina online elaborada al llarg d’aquests tres anys.

El projecte, finançat per la Comissió Europea amb una dotació total de 147.046€ en el marc del programa Erasmus Plus, s’ha desenvolupat entre els mesos de setembre 2015 i agost 2017 i ha estat coordinat per la FBB Forschungs Institut Betribliche Bildung Gemeinnutzige GMBH d’Alemanya. A més de l’EDO-UAB, han participat com a entitats associades el Centre Interinstitutionnel de Bilan de Compétences Bourgogne Sud (França), la Akademia Przedsiebiorczosci spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia (Polònia) i la Narodni vzdelavaci fond, o.p.s. (República Txeca).

El projecte s’ha centrat en la identificació i la comprensió al llarg d’Europa de la documentació y el reconeixement dels resultats d’aprenentatge per als estudiants que abandonen la universitat, especialment els vinculats als graus d’informàtica. L’objectiu del resultat final del projecte és dotar als joves que han abandonat els seus estudis d’una eina que els permeti identificar i documentar les habilitats i competències adquirides durant els anys a la universitat amb la finalitat de que siguin reconegudes per accedir a altres titulacions.

Per a realitzar la subscripció a la Newsletter: http://www.university-dropout.com/en_newsletter.html
Per a accedir al web del projecte: http://www.university-dropout.com/  

  • Enviar a un amic