Multiplier Event del projecte YOUTH

09.6.2017
-

El dia 9 de juny t茅 lloc a les instal路lacions de la UAB una activitat per a la difusi贸 dels resultats del projecte YOUTH.

El projecte YOUTH, finan莽at en el marc de la convocat貌ria Erasmus+ de la Uni贸 Europea, contempla el desenvolupament de continguts per als centres de joventut de la Uni贸 Europea, amb la participaci贸 de 4 organitzacions juvenils, una universitat i una autoritat local. Els objectius concrets del projecte s贸n:

1. Desenvolupar i provar un conjunt d'eines per al treball amb joves (en base als criteris de l'etiqueta de qualitat del Consell Europeu) en els quatre centres juvenils del consorci durant el per铆ode de dos anys i mig.
2. Crear i provar continguts adaptats a les necessitats dels centres, concretament vinculats a planificaci贸 de la carrera i la inclusi贸 dels joves en els quatre centres juvenils del consorci, durant el per铆ode de dos anys i mig.
3. Desenvolupar una plataforma per a l'煤s dels joves a Timisoara (cobertura d'esdeveniments, capacitacions, intercanvis juvenils, etc.).

L'activitat, planificat per a la segona setmana de juny de 2017, t茅 per objectiu donar a con猫ixer els resultats aconseguits durant la primera fase del projecte. Durant aquesta fase s'ha realitzat un estudi comprensiu sobre la situaci贸 dels centres de joventut a nivell Europeu, incidint en quines s贸n les seves potencialitats, i detectant aquells 脿mbits de millora que poden ser abordats des del punt de vista formatiu. En aquest sentit, la jornada s'estructurar脿 en 3 grans moments: en primer lloc una presentaci贸 general del projecte a c脿rrec de membres de la FITT-Romania (entitat que coordina el projecte), en segon lloc la presentaci贸 general dels resultats obtinguts en la primera fase, a c脿rrec de la UAB (coordinadora d'aquesta activitat) i, seguidament, una taula rodona amb presentaci贸 d'experi猫ncies sobre la situaci贸 dels centres de joventuts a diferents pa茂sos de la Uni贸 Europea (Alemania, Eslovenia, Espanya, Findl脿ndia i Romania).

Per a m茅s informaci贸 sobre el projecte: http://youthcenters.fitt.ro/ 

  • Enviar a un amic