Matrícula oberta

06.9.2017
Formació -

Matrícula oberta al Postgrau i Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa.

Obert el període de matrícula a la 5è edició del Postgrau i Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa fins el proper 19 d’octubre, coordinat des de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB.

El Postgrau i Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa ofereix formació especialitzada, reconeguda per la Generalitat de Catalunya, dirigida a professionals que desitgin adquirir les competències necessàries per a la direcció i gestió de centres educatius i formatius, amb un clar enfocament cap a la anàlisis i la promoció de la innovació.

Aquest programa neix fruit de la necessitat dels professionals de l’educació d’adquirir competències que els permetin desenvolupar d’una forma efectiva les funcions de direcció i lideratge d’institucions educatives i formatives. Enfocat no únicament a professionals de l’àmbit formal, aquest programa ofereix una formació suficientment àmplia com per a satisfer les necessitats formatives tant de mestres que desitgen accedir a càrrecs directius, com d’altres professionals que es troben desenvolupant activitats de gestió en l’àmbit de la formació o d’institucions socio-culturals amb un enfocament clarament educatiu.

Val a dir que ambdós programes tenen l’aval de la Universitat Autònoma de Barcelona, considerada en els Rankings Internacionals com a la millor institució d’Educació Superior de l’Estat Espanyol. Formar-se a la UAB és una aposta de futur i una garantia de desenvolupament professional i personal.

Més informació Postgrau en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa: http://goo.gl/GvAw4
Més informació Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa: http://goo.gl/SZo3b 

  • Enviar a un amic