La RedAGE celebra el seu 10è aniversari

28.4.2018
Conferències -

Els dies 11 i 12 d'abril de 2018 ha tingut lloc a la Universitat de Talca (Santiago de Xile) la X trobada de la RedAGE.

El dia 11 es va realitzar l'Assemblea General de la RedAGE, durant la qual es van tractar diverses qüestions d'interès per a la Xarxa. D'una banda, la trobada ha anat destinat a la presentació de l'Informe del Comitè Executiu ia la revisió, tant del balanç econòmic de l'exercici 2017 com de la gestió diària de la Xarxa. i d'altra banda, s'han plantejat propostes operatives de les Comissions de treball, així com l'establiment d'acords i compromisos per a aquest any 2018. l'Assemblea General ha acabat amb l'aprovació de la seu de la propera Assemblea General.

Dijous 12, i com a commemoració del X Aniversari de la RedAGE, es va celebrar la Jornada Internacional de la RedAGE "La Gestió Escolar a Iberoamèrica: avanços i desafiaments". La inauguració de la jornada va ser a càrrec del president de la RedAGE, Joaquín Garín Sallán i del degà de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Talca, Sebastià Donoso Díaz degà. Aquesta jornada es va estructurar a partir de les següents conferències i panells:

- Conferència Inaugural: "Desafiaments per a la gestió escolar a Llatinoamèrica". José Weinstein C. (Director del Centre de Desenvolupament del Lideratge Educatiu, Xile).

- Panell 1: "Formació d'Especialistes en gestió escolar: Els nous desafiaments". María Verónica Leiva Guerrero (Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso, Xile), Boris trista Pérez (Universitat de l'Havana, Cuba), Diego Castro Ceacero (Universitat Autònoma de Barcelona, Espanya) i Rosa Tafur Pont (Pontifícia Universitat Catòlica del Perú, Perú).

- Presentació de la RedAGE: Una dècada al servei de la Gestió Educativa. Joaquín Gairín Sallán President de la RedAGE.

- Panell 2: "Desafiaments de la investigació per a la construcció de teories rellevants". Cristián Cox. Donoso (Universitat Diego Portals, Xile), Marcia Lopes Reis (U. Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Brasil), Nicolasa Terreros Barris (Universitat Especialitzada de les Amèriques, Panamà) i María Inés Vázquez Clavera (Institut Universitari ACJ, Uruguai).

- Conferència de Cloenda: Lideratge i institucionalitat subnacional de l'Educació ". Mario Uribe Briceño (P. Universitat Catòlica de Valparaíso i Líders Educatius).

Programa accedir al programa complet de la jornada: https://goo.gl/JzQvPt

Per a més informació sobre la RedAGE: http://www.redage.org

  • Enviar a un amic