Jornada Internacional RedAGE

12.1.2018
Activitats

RedAGE celebrarà una Jornada Internacional a Santiago de Xile per commemorar els seus deu anys d'existència.

La Xarxa de Suport a la Gestió Educativa (RedAGE, per les seves sigles en castellà) celebrarà el proper 12 d'abril de 2018 els seus deu anys d'existència amb la celebració d'una Jornada Internacional el lema principal de la qual és "La gestió escolar a Iberoamèrica: avanços i desafiaments". Aquesta activitat, que tindrà lloc a la seu que la Universitat de Talca té a Santiago de Xile, s'estructurarà a partir de dues conferències principals, una de les quals serà impartida pel professor José Weinstein, director del Centre de Desenvolupament i Lideratge educatiu de Xile, sota el títol "Desafiaments per a la gestió escolar a Llatinoamèrica".

A més, la Jornada comptarà amb una taula rodona en què participaran experts de Cuba, Espanya, Perú i Xile per discutir i debatre juntament amb els assistents la situació actual i els nous desafiaments de la formació d'especialistes en gestió escolar. També hi haurà un simposi en el qual es presentaran les últimes línies de treball en relació als reptes que planteja la investigació en gestió educativa de cara a la teorització. En aquest cas participaran experts de Brasil, Xile, Panamà i Uruguai.

La Jornada servirà també per presentar al públic els principals èxits aconseguits per la RedAGE durant els seus anys d'existència, així com per promocionar les activitats que aquesta pretén realitzar a curt i mig termini.

EDO-UAB va impulsar la creació de la RedAGE juntament amb la Universitat ORT d'Uruguai i el suport econòmic de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional i Desenvolupament. Des 2012 la RedAGE és una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu principal de fomentar la millora de la gestió educativa a Iberoamèrica.

Per a més informació sobre la Jornada, consulta el programa disponible en aquest enllaç. Fes clic aquí per accedir al formulari de registre i aquí per informació sobre inscripció i pagament.

Campus d'excel·lència internacional U A B