Jornada formativa sobre el treball en equip

20.4.2018
Formaci贸 -

Maria del Mar Duran participa com a docent en una sessi贸 formativa promoguda pel Departament d鈥橢nsenyament.

Maria del Mar Duran va participar com a formadora el passat divendres dia 20 d鈥檃bril en una sessi贸 formativa dirigida als Directores i Directors dels Centres de Recursos Pedag貌gics de Catalunya. Aquesta activitat va ser promoguda per l鈥橢quip del Servei d'Orientaci贸 i Serveis Educatius de la Direcci贸 General d'ESO i Batxillerat de la Generalitat de Catalunya, el qual lidera la Sra. Joana Ferrer. L鈥檃ctivitat s鈥檈mmarca dins la fase d鈥檌mplementaci贸 del Model Competencial Orientador SCAP (Significativitat, Comunicaci贸, Acci贸 i Projecci贸 dels aprenentatges de l鈥檃lumne) que promou aquest equip educatiu.

El model competencial orientador emergeix del corpus te貌ric de l鈥檕rientaci贸 educativa, elaborat des del Departament d鈥橢nsenyament el curs 2011-2012, i cont茅 els principis pedag貌gics i les din脿miques organitzatives i de relaci贸 d鈥檜n centre orientades a afavorir l鈥櫭▁it de l鈥檃lumne pel que fa a la seva autonomia i el desenvolupament del seu projecte de vida. T茅 com a referents els models pedag貌gics i teories de l鈥檃prenentatge que entapissen la tradici贸 pedag貌gica i s鈥檌nsereix en el plantejament i disseny competencial dels curr铆culums actuals a Catalunya.

Maria del Mar Duran, professora Agregada del Departament de Pedagogia Aplicada i membre del grup EDO. Est脿 especialitzada en formaci贸 per a la constituci贸 i gesti贸 de grups i equips de treball en contextos educatius. Investiga sobre les din脿miques dels grups i de les organitzacions empresarials, de l鈥檃dministraci贸 p煤blica, de diferents nivells del sistema educatiu i universit脿ries, centrant-se en temes de lideratge, de gesti贸 del coneixement i de g猫nere. Ha publicat els resultats de la recerca duta a terme tant en llibres d鈥檈ditorials de reconegut prestigi, com en revistes d鈥檌mpacte nacional i internacional.

  • Enviar a un amic