IV Trobada RedInche

20.10.2017
Conferències

La RedInche es la Xarxa d’investigadors xilens a Espanya. La jornada porta el nom de ‘Xile, escenari divers’.

El Grup EDO participa com a col·laborador a les jornades que se celebren a Barcelona a l’octubre. Concretament, durant els dies 19 i 20, es duran a terme un seguit de conferències i ponències que tindran com a temàtica principal el potencial científic de la riquesa natural i sociocultural xilena, sota el nom de ‘Xile, escenari divers’.

De fet, l'objectiu d'aquesta versió és dialogar sobre el potencial innovador que existeix per a la investigació científica i acadèmica a Xile i els desafiaments i oportunitats que ens presenta per al futur, donant així continuïtat a la missió de socialitzar coneixements que la Xarxa INCHE porta desenvolupant des l'any 2011.

En aquest sentit, el grup EDO ha estat vinculat amb la RedInche des que aquesta es va gestar, doncs assíduament el grup ha comptat amb doctorands del país sud-americà i les relacions amb les universitats xilenes ha estat des de fa anys força estreta.

A més, Joaquín Gairín, director de l’EDO, avui participa en una sessió que té a veure amb “Els rols i els reptes de la Universitat en temps de reforma”, la qual té lloc a l’Aula Magna de la Facultat  d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB), l’emplaçament on es porta a terme el conjunt de la Trobada de la Red Inche.

A banda, la IV Trobada ha convocat a investigadors, estudiants i professionals de diferents àrees del coneixement per a compartir els seus treballs i reflexionar sobre com les condicions naturals i socioculturals de Xile són una oportunitat pel desenvolupament de les ciències. Aquest any també s’ha propiciat un espai per potenciar nexes amb altres xarxes d’investigadors que desenvolupen els seus projectes a Europa i altres països del món.

Campus d'excel·lència internacional U A B