IV CIEDO 2016

11.5.2016

Els dies 11, 12 i 13 de maig tindrà lloc a Barcelona el IV Congrés Internacional EDO “Aprenentatge situat i aprenentatge connectat: implicacions per al treball”, col·laborant en la seva organització tots els subgrups de l’EDO, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya”.

Les línies temàtiques seleccionades per treballar durant el IV CIEDO han estat les següents:
- Aprenentatge situat.
- Aprenentatge connectat.
. Aprenentatge informal intencional.
- Big Data i Learning Analytics.
- Creació i Gestió del coneixement corporatiu.
- Nous formats d’aprenentatge.

Com en edicions anteriors, el CIEDO pretén ser un espai per a què es trobin professionals de l’administració i del sector privat i acadèmics interessats en totes aquelles temàtiques relacionades amb la creació i gestió del coneixement, l’aprenentatge informal i d’altres aspectes vinculats amb les noves modalitats formatives. Per això, s’ha previst una estructura similar a la d’anys anteriors, en la que es presentaran 5 conferències generals de les que 3 ja estan confirmades, 15 simposis especialitzats i taules de comunicacions i pòsters.

Com a novetat cal considerar la possibilitat que les millors aportacions estiguin convidades a presentar els seus escrits, amb les adaptacions corresponents, a revistes indexades en les que membres del Comitè científic participen com part dels comitès editorials.

Per a més informació sobre el Congrés: http://edoserveis-uab.cat/congreso2016/

El IV CIEDO “Aprenentatge situat i aprenentatge connectat: implicacions per al treball” tindrà lloc a Barcelona els dies 11, 12 i 13 de maig de 2016.

Campus d'excel·lència internacional U A B