III Jornada CEJFE/EDO organitzada per la UAB

08.5.2017
El grup -

La setmana que ve tindrà lloc la III jornada CEJFE/EDO titulada “Experiències d’aprenentatge en acció” organitzada per la UAB.

El grup de recerca EDO i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada organitzen una jornada on es reflexionarà sobre les experiències aparegudes recentment en organitzacions educatives de gran prestigi. Aquesta activitat es durà a terme la setmana que ve al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona.

Al llarg de l’acte tindran lloc dues taules rodones i dos tallers participatius per debatre les experiències aplicades en aprenentatge social i l’aprenentatge en l’acció. L’objectiu final serà definir un itinerari, tenint en compte els nous escenaris de treball, per facilitar la transició de les pràctiques d’aprenentatge tradicionals a les noves, com ara les xarxes socials corporatives o el model 70 20 10.

Aquesta jornada també servirà per plantejar resultats parcials del projecte ICEDU, actualment en curs, on participen els membres de l’EDO Joaquín Gairín i David Rodríguez. Els seus principals objectius són analitzar els processos d’aprenentatge organitzatiu i informal  i valorar la viabilitat de la utilització de les tecnologies relacionades amb el social media i les aplicacions mòbils per enfortir el treball col·laboratiu i institucional del professorat.

Per a més informació de la jornada consultar: https://goo.gl/BRC3h2

  • Enviar a un amic