Formació del Projecte YOUTH

22.6.2018
Projectes -

Anna Díaz i Cristina Mercader participen a la formació sobre centres de joves a Baia Mare (Romania).

Durant els dies 11 i 22 de juny té lloc a Baia Mare (Romania), capital nacional dels joves, la formació sobre centres de joves del projecte YOUTH “Creating a framework and developing contents for tomorrow’s youth centers”. La formació té per objectiu formar a professionals de l’educació en:

- Gestió del voluntariat i el procés de la seva gestió.
- Desenvolupament i escriptura de projectes.
- Desenvolupament organitzacional de les organitzacions de joves.
- Mètodes per afavorir la inclusió social entre els joves.  

En aquesta ocasió, Anna Díaz i Cristina Mercader, membres de l’EDO, participen en la formació organitzada per l’organització FITT (Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis – FITT), la qual, a més, coordina el projecte Youth. El curs és impartit per Cosmin Catana (Curba de Cultura), Ana-Maria Gradinariu (FITT) i Vlad Dumitrescu (FDSC) els quals formen a un total de 23 participants provinents d’Espanya, Alemanya, Romania, Finlàndia i Eslovènia. El curs es tanca amb la presentació de les necessitats detectades a la zona sobre els centres de joves amb propostes d’intervenció per a la millora davant de diferents organitzacions locals de Baia Mare.

El projecte YOUTH té per objectiu produir estratègies de desenvolupament organitzatiu per a millorar el funcionament dels centres educatius d’educació no formal dirigits a joves. El projecte està finançat en el marc del programa Erasmus+ “Strategic partnership for youth” i està coordinat pel centre de Joventut de Timisoara (Romania). Els socis són: Ajuntament de Timisoara (Romania), Centre Nuorisokeskus Villa Elba (Finlàndia), Centro RIS Dvorec Rakican (Eslovènia), Roter Baum Berlin UG (Alemanya) i la Universitat Autònoma de Barcelona a través de l’EDO.

Per a més informació sobre el projecte Youth: https://goo.gl/zdAcNX  

  • Enviar a un amic