Formació de Professorat Universitari

24.2.2017
Formació -

Professors de la UAB s’han desplaçat aquesta setmana a Panamà per tal de donar inici al Màster en Formació i gestió universitària.

El 20 de febrer es van iniciar les primeres sessions del Màster en Formació i gestió universitària a la Universitat Especialitzada de les Amèriques (UDELAS) situada a la ciutat de Panamà.

L’objectiu del programa és analitzar i millorar les tendències organitzatives de la docència universitària actual. El Màster està dirigit i coordinat pels professors de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joaquín Gairín y Diego Castro.

La UAB ha firmat un conveni amb UDELAS per poder realitzar el Màster que compta amb una plantilla de 8 professors. Aquest té una durada de 15 mesos i es cursa mitjançant una modalitat semipresencial que combina trobades presencials amb seguiment online pel campus virtual de l’Autònoma.

Per obtenir la titulació cal aconseguir 68 crèdits ECTS, 35 dels quals s’adquireixen cursant el primer curs de Postgrau en Formació docent del professorat universitari compost per quatre mòduls: el context universitari, planificació i metodologia docent, l’acompliment docent i el projecte de fi de Postgrau. Els 33 crèdits restants s’aconsegueixen cursant el segon curs de màster dividit en cinc mòduls: els reptes de la Universitat actual, l’estructura acadèmica, el desenvolupament i la millora acadèmica, temàtica composta per dos mòduls, i el treball de fi de Màster. Durant el desenvolupament del programa formatiu els docents d’UDELAS elaboraran un projecte d’innovació docent que hauran d’implementar a la seva rutina laboral. 

EDO-SERVEIS ofereix a organitzacions de qualsevol tipologia la possibilitat de realitzar propostes formatives adaptades a les necessitats del seu personal. Per a més informació de la seva oferta educativa consultar: https://goo.gl/jnLTBv

  • Enviar a un amic