FIETxs 2017

27.6.2017

El grup EDO-UAB és l’organitzadora local la quarta edició del FIET sota el lema “FIETxs 2017: Les tecnologies digitals en els nous escenaris d’aprenentatge”, que se celebra a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona el proper 27 de juny.

El lema d’aquesta edició FIETxs2017 s’adapta i segueix amb els objectius generals del FIET: reflexionar i fer propostes de caire transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidències que aquesta ens aporta.

La present edició constarà de 3 simposis, dues conferències i taula de comunicacions tant per a Joves investigadors com per a professionals de la recerca en tecnologia educativa. La conferència de clausura serà a càrrec d’Alfons Cornellà, Fundador d’Infonomia i versarà sobre “El futur dels recursos digitals”. La conferència inaugural està per determinar.

Les persones interessades en presentar una comunicació, hauran d’enviar-la a través de la plataforma web del FIET abans del 15 d’abril: http://fiet2017.fietcat.com/enviament-de-propostes/

Per a més informació sobre el cost i inscripció: http://fiet2017.fietcat.cat/registre/  

El 27 de juny, se celebra el Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia FIETxs 2017 a la UAB sota el lema “Les tecnologies digitals en els nous escenaris d’aprenentatge”.

Campus d'excel·lència internacional U A B