El grup EDO a les xarxes socials

23.6.2017
El grup -

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona manté una bona presència a les xarxes socials.

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona està present a les xarxes socials de Facebook, Twitter i LinkedIn on s’informa dels projectes, les activitats i tota l’actualitat relacionada amb el grup de recerca.

L’EDO és la culminació d’un procés de més de dues dècades en el qual s’han organitzat grups de treball al voltant de les demandes formatives existents i temes de recerca que apareixen com a prioritat. L’Equip EDO es constitueix com a espai de trobada, intercanvi i promoció d’idees i recerques en el camp de les organitzacions.

Actualment a la pàgina Facebook s’han superat els 1.600 seguidors i arribat als 1665 me gustas amb seguidors de diferents països d’arreu del món. Pel que fa a Twitter el perfil va creixent cada dia més. A dia d’avui s’han superat els 550 seguidors amb més de 2.300 tweets publicats.

Respecte a LinkedIn té diverses pàgines oficials. Una perfil de l’organització amb més de 500 contactes establerts, una pàgina d’empresa on es penja la informació més actual del grup de recerca, un altra pàgina sobre el Màster en Direcció de Centres per a la Innovació que ofereix el Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat i un altre sobre el Congrés Internacional CIEDO.

Des d’aquestes xarxes socials també es segueixen les novetats educatives i organitzatives d’altres grups i centres que treballen en el mateix àmbit de recerca per a estar al dia sobre l’actualitat del sector.

Pots trobar l’EDO a les xarxes en els següents enllaços:

Facebook: https://www.facebook.com/GrupEDO/
Twitter: https://twitter.com/GrupoEDO
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company-beta/9495031/

  • Enviar a un amic