Doctorat en Gestió Educativa a Nicaragua

27.4.2017
Activitats -

Diego Castro participa en el Doctorat en Gestió i qualitat de l'educació que coordina la UNAN-Managua.

Aquesta setmana del 24 d'abril el professor Diego Castro, membre de l'EDO-UAB, impartirà el Mòdul sobre "Models de comunicació, lideratge i tècniques de negociació en educació", en el marc del programa de Doctorat en Gestió i qualitat de l'educació que imparteix la Universitat Nacional Autònoma de Nicaragua - Managua des de fa ja alguns anys, i sota la coordinació de Norma C. Corea, per potenciar el desenvolupament d'aquesta línia de treball acadèmic i investigació en el context llatinoamericà.

En el mòdul es detallen els components i dinàmiques de les organitzacions educatives. El professor Castro abordarà aspectes relacionats a la gestió dins de les institucions educatives, les formes de transmetre el coneixement i com dirigir un projecte educatiu.

Aquesta activitat s'emmarca en les estretes relacions entre UNAN-Managua i la UAB, que han portat a la realització de nombrosos projectes d'investigació, tres d'ells coordinats directament des EDO-UAB (RedAGE, ACCEDEIXES i ORACLE), i també en la participació prèvia d'un important nombre de professors en el programa de Màster en Educació que s'impartia en aquesta institució a través de l'ICE de la UAB.

  • Enviar a un amic