Debat i presentació: aprendre en les organitzacions

09.5.2018
Conferències -

La trobada va tenir lloc a la V edició del Congrés Internacional EDO i va comptar amb la presència de Joaquín Gairín i José Luis Muñoz (EDO).

El passat 8 de maig va tenir lloc a Barcelona (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada) el debat sobre “La formació a la IV Revolució Industrial: desaprendre per a reaprendre”, que va ser moderat per Xavier Mas (UOC). La discussió, que va despertar l’interès d’un nombrós públic, va córrer a càrrec de Joaquín Gairín (Director del Grup EDO de la UAB), Àngel Cortadelles (Director de Serveis del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya), Lluís Pastor (Director de l’eLearn Center de la UOC), Dolors Reig (El Caparazón) i Javier Martínez (Catenaria). Sobre la taula es van posar els principals reptes de les organitzacions en matèria d’aprenentatge i mitjançant la formació.

Durant l’acte també es va presentar el nou llibre “Aprendre en les organitzacions de l’era digital: alternatives des de la formació i per a la transformació” (Editorial UOC), escrit per José Luís Muñoz (membre del Grup EDO de la UAB) i Jesús Martínez (CEJFE). Una obra de referència en la temàtica i que posa de relleu les principals tendències emergents per tal d’afavorir el desenvolupament professional i organitzacional des de les transformacions possibles i necessàries.

El llibre està disponible a: http://www.editorialuoc.cat/aprender-en-las-organizaciones-de-la-era-digital

  • Enviar a un amic