Conversa sobre aspectes avançats en la gestió del coneixement: mètriques i indicadors

06.7.2017
Seminaris -

El 6 de juliol es va du a terme una activitat sobre gestió del coneixement en les organitzacions al CEJFE, Barcelona.

El 6 de juliol el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona ha acollit una activitat sobre aspectes avançats en la gestió del coneixement mitjançant mètriques i indicadors. L’acte ha estat dirigit per al personal del Departament de Justícia, d’altres departaments, altres administracions públiques, i també altres persones interessades en la matèria.

Vehiculat pel gerent de Catenaria, Javier Martínez Aldanondo, la sessió ha permès que les persones assistents parlessin dels seus projectes i les problemàtiques que els sorgeixen a l’hora d’avaluar l’impacte en termes de mètriques i indicadors.

Al finalitzar aquesta activitat, un grup de professionals vinculats a l’àmbit de la gestió del coneixement a les administracions públiques catalanes ha realitzat un seminari on s’ha realitzat un debats sobre els principals resultats obtinguts en el marc del projecte “Mapa de bones practiques en creació i gestió del coneixement a l’Administració pública catalana”, finançat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya amb referència 2015EAPC-00006, i desenvolupat per l’EDO-UAB en col·laboració amb el CEJFE.”

L’encarregat de tancar l’acte ha estat el catedràtic de Pedagogia Aplicada i director del Grup EDO, Joaquín Gairín Sallán. Com a resultat de la sessió els assistents han sortit més preparats per afrontar els projectes de gestió del coneixement amb una mirada enriquida.

 

  • Enviar a un amic