Conversa sobre aspectes avançats en la gestió del coneixement: mètriques i indicadors

06.7.2017

El 6 de juliol el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona acollirà una activitat sobre aspectes avançats en la gestió del coneixement: mètriques i indicadors.

Vehiculat per Javier Martínez Aldanondo, la sessió donarà veu a que les persones assistents parlin dels seus projectes i les problemàtiques que els sorgeixen a l’hora d’avaluar l’impacte en termes de mètriques i indicadors. La intenció és sortir més preparats per afrontar els projectes de gestió del coneixement amb una mirada enriquida.

Al finalitzar aquesta activitat, un grup de professionals vinculats a l’àmbit de la gestió del coneixement a les administracions públiques catalanes realitzaran un seminari on debatran els principals resultats obtinguts en el marc del projecte “Mapa de bones practiques en creació i gestió del coneixement a l’Administració pública catalana”, finançat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya amb referència 2015EAPC-00006, i desenvolupat per l’EDO-UAB en col·laboració amb el CEJFE.”

El termini per inscriure’s al curs finalitza el dia 4 de juliol de 2017. Ho podeu fer mitjançant el formulari d’inscripció.

El 6 de juliol es durà a terme un activitat en el marc dels programes de gestió del coneixement en les organitzacions al CEJFE, Barcelona.

Campus d'excel·lència internacional U A B