CONSULTOR脥A I ASSESORAMENT

EDO-SERVEIS, conformat per un equip de persones amb un ampli bagatge acad猫mic i professional en l鈥櫭爉bit del desenvolupament organitzatiu, facilita suport i acompanyament en la implementaci贸 de projectes vinculats al desenvolupament organitzacional, la gesti贸 de la innovaci贸, la seguretat integral en centres de formaci贸, la gesti贸 eficient de recursos, el tractament i atenci贸 a la diversitat, la inclusi贸 d鈥檈ntorns virtuals d鈥檃prenentatge, la creaci贸 i desenvolupament de Comunitats de Pr脿ctica Professional, entre d鈥檃ltres.

Algunes de les l铆nies sobre les quals oferim serveis de consultoria i assessorament s贸n:

Innovaci贸 i canvi. Suport en la implementaci贸 de millores organitzatives, ajudant a la direcci贸 a generar un ambient de confian莽a que faciliti el canvi i proporcionant eines que afavoreixin que tots els membres de l鈥檕rganitzaci贸 s鈥檌mpliquin en el proc茅s, col路laborant en la definici贸 d鈥檈strat猫gies i propostes que permetin el canvi enfocat al desenvolupament personal i institucional.

Seguretat integral. Aquesta l铆nia disposa d鈥檜n instrument 煤nic en el context iberoameric脿 que permet valorar els diferents factors que influeixen en el nivell de seguretat dels centres de formaci贸, posant 猫mfasi tamb茅 en aspectes vinculats a les activitats formatives, les relacions personals, l鈥檃ssetjament escolar o l鈥櫭簊 de les noves tecnologies per part dels joves. S鈥檕fereix suport en la realitzaci贸 de diagn貌stics del nivell de seguretat en el centre i en la implementaci贸 posterior d鈥檈strat猫gies de millora i certificaci贸 que permetin resoldre les mancances detectades.

Gesti贸 del coneixement. L鈥橢DO ha estat durant m茅s de 10 anys treballant aspectes vinculats amb la creaci贸 i gesti贸 del coneixement en diversos tipus d鈥檕rganitzacions. En aquest sentit, pot col路laborar en el disseny, implementaci贸 i seguiment de projectes de gesti贸 del coneixement que incloguin un 煤s intensiu de tecnologies de la informaci贸 i la comunicaci贸.

Processos d鈥檃valuaci贸. Permet con猫ixer si les activitats i projectes que es desenvolupen en el marc de les institucions formatives s鈥檃dapten a les necessitats reals per a les quals foren creats. En aquest sentit, donem suport en el disseny de plans d鈥檃utoavaluaci贸 i tamb茅 en la implementaci贸 de plans d鈥檃valuaci贸 externs que permetin als gestors i directius obtenir informaci贸 rellevant per a la presa de decisions.

Auditoria formativa. La formaci贸 s鈥檋a convertit en un aspecte clau per garantir que les organitzacions es mantenen actualitzades i segueixen oferint serveis punters per als seus usuaris. Sota aquesta l铆nia, EDO-SERVEIS ofereix serveis d鈥檃uditoria formativa en els quals es d贸na suport en el diagn貌stic de necessitats formatives i la definici贸 de l铆nies d鈥檃ctuaci贸 que permetin, per una banda, l鈥檃ctualitzaci贸 dels professionals i, de l鈥檃ltre, la millora dels resultats de l鈥檕rganitzaci贸.

Auditoria organitzativa. Enfocada a certificar la qualitat de l鈥檕rganitzaci贸, gesti贸 i direcci贸 d鈥檌nstitucions de formaci贸 o d鈥檃spectes de la mateixa (projecte institucional, funcionament dels equips de formaci贸, qualitat del curr铆culum, entre d鈥檃ltres).