Congrés i tancament A4A

27.6.2018
Projectes -

El projecte A4A finalitza amb una reunió de tancament i un Congrés a Bucarest (Romania).

Els dies 26 i 27 de juny ha tingut lloc a la Universitat de Bucarest (Romania) el Congrés “Canvi institucional per a la inclusió a l’educació superior”. Al congrés s’han presentat els principals resultats del projecte A4A i ha permès reforçar la xarxa d'institucions i professionals interessats en la dimensió social de l'educació superior.

La trobada ha estat una oportunitat per analitzar i discutir la realitat i les perspectives d'inclusió en l'educació superior, així com promoure l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques per fomentar la dimensió social de l'educació superior. Els més de 100 assistents al Congrés han estat representants universitaris, acadèmics, investigadors, directors d'escoles secundàries, assessors i professors, responsables polítics i experts en l'àmbit de la inclusió i gestió social en l'educació superior.

Els membres de l'EDO representen els comitès organitzadors i científics, compartint el seu treball amb professors i membres d'altres universitats, com Universitatea din Bucureşti (Romania), Universitat de Bergamo (Itàlia), Institut Politècnic de Leiria (Portugal), Universitat de Bristol (Regne Unit) i Universitat de Jyväskylä (Finlàndia). La trobada, a més, ha permès fer el tancament del projecte ACCESS4ALL, un projecte internacional recolzat per la Unió Europea centrat en permetre el desenvolupament i l'intercanvi de polítiques i pràctiques orientades a millorar l'accés i l'èxit a l'educació superior.

Per a més informació sobre el projecte: https://goo.gl/htiucF
Per a accedir a la web de l’ACCESS4ALL: https://access4allproject.eu/

  • Enviar a un amic