Conferència Europea sobre Investigació Educativa 2017

28.7.2017
Conferències -

Membres de l'EDO participaran del 21 al 25 d'agost a la Conferència Europea sobre Investigació Educativa 2017.

Aquest any els dies del 21 al 25 d'agost tindrà lloc la Conferència Europea sobre Investigació Educativa 2017 a la ciutat Copenhagen, Dinamarca.

La temàtica de la ECER 2017 serà "reformar l'educació i l'imperatiu del canvi constant: papers ambivalents de la política i la investigació educativa." L'objectiu general de la Conferència Europea sobre Investigació Educativa és crear una plataforma per iniciar, informar, debatre i promoure una investigació educativa d'alta qualitat. La conferència està organitzada per investigadors emergents i experimentats, i construeix i promou un diàleg lliure i obert i una discussió crítica.

La Conferència Europea d'Investigació Educativa (ECER) a Copenhaguen 2017 convida els acadèmics a reflexionar sobre el paper de la recerca educativa a la reforma de l'educació i l'imperatiu d'un canvi constant. La prevalença del discurs de l'Economia del Coneixement ha portat a l'educació a ocupar un lloc més alt en l'agenda governamental i, en conseqüència, aquest àmbit polític ha adquirit cada vegada més importància de governar.

En aquesta edició participaran en el mateix els següents membres de l'EDO-UAB: Carme Armengol, Aleix Barrera-Corominas, Diego Castro, Joaquín Gairín, Georgeta Ion, José Luís Muñoz i David Rodríguez-Gómez.

Per a més informació sobre l'esdeveniment consultar: http://www.eera-ecer.de/ecer-2017-copenhagen/

  • Enviar a un amic