Celebració del FIETxs2018

26.6.2018
Conferències -

Membres de l’EDO-UAB participen al Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia a Barcelona.

El dimarts 26 de juny se celebra el Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Sota el lema "Educació, ètica i civisme digital" aquesta 5ª edició del FIET compta amb la participació de docents d'arreu de Catalunya.

La jornada comença amb un diàleg entre els professionals Anna Pagès Santacana, professora de la URL i el director de Center for Research – Ceibal Foundation, Cristobal Cobo. El filòsof Francesc Torralba de la URL clausura l’acte amb una conferència titulada “ètica i civisme digital”.

Joaquín Gairín, director de l’EDO, coordina un simposi sobre Privacitat i seguretat a la xarxa: perspectiva jurídica, sanitària i educativa. En aquest simposi participen dues membres de l’EDO, Anna Díaz i Cristina Mercader, les quals aborden el tema de la gestió de la seguretat als centres educatius. En el simposi també hi participen en Ramon Arno de la Consultora Gargaris, qui dóna una vessant legal a la temàtica i en Xavier Carbonell de la URL qui exposa des de la perspectiva de l’addicció.  

Enguany, l'organització local de l'acte és a càrrec de la Universitat Ramon Llull Blanquerna, amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat d’Andorra, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat de Vic, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili.

Per a més informació sobre el FIET: http://fiet.fietcat.cat/

  • Enviar a un amic