Celebració de la III Jornada CEJFE/EDO (UAB)

19.4.2017
El grup -

El 18 de maig es celebrarà la III Jornada CEJFE/EDO titulada “Experiències d’aprenentatge en acció” organitzada per la UAB.

El grup EDO i el CEJFE organitzen la III Jornada per debatre i reflexionar sobre experiències aparegudes recentment en organitzacions de gran prestigi i sobre relats inspiradors en els nous escenaris de treball en aprenentatge.

Sota el títol d’Experiències d’aprenentatge en Acció estan programades dues taules rodones i dos tallers participatiu. El seu objectiu final serà mostrar el millor itinerari a seguir per fer més ràpida la transició de les pràctiques tradicionals a les noves. Propostes innovadores com l’aprenentatge social i situat, les xarxes socials corporatives, el model 70 20 10 i la participació efectiva dels professionals, així com la seva implicació en noves pràctiques, seran l’eix sobre el qual girarà la programació de la jornada.

Per inscriure’s a la jornada es pot fer mitjançant aquest formulari. Les places són limitades i l’activitat dóna dret a certificat d’assistència.

Per a més informació de la jornada consultar: https://goo.gl/BRC3h2

  • Enviar a un amic