Celebració de la III Jornada CEJFE/EDO

18.5.2017
Seminaris -

Avui té lloc al CEJFE, Barcelona, la III Jornada CEJFE / EDO titulada "Experiències d'aprenentatge en acció".

El grup de recerca EDO i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada han organitzat una jornada que té lloc avui al CEJFE a Barcelona. Enguany s’han inscrit 150 persones a la trobada que es celebra amb l’objectiu de reflexionar sobre les experiències aparegudes recentment en organitzacions educatives de gran prestigi.

La jornada està formada per dues taules rodones i dos tallers participatius per debatre sobre les experiències aplicades en aprenentatge social i l’aprenentatge en acció. El propòsit final és definir un itinerari, tenint en compte els nous escenaris de treball, per facilitar la transició de les pràctiques d’aprenentatge tradicionals a les noves, com ara les xarxes socials corporatives o el model 70 20 10.

L’activitat compta amb la participació de professionals com la Sènior Manager en Microsoft, Inés Rodríguex, el responsable de Virtualtaula de La Caixa, Ramón García, el gerent de l’àrea d’evolució, models d’aprenentatge i processos de Telefónica, Javier Miranda y el director de Humannova, Virginio Gallardo.

També hi participen els membres de grup EDO-UAB, Joaquín Gairín i David Rodríguez, així com la investigadora de l’Associació Argentina en Estudis en Administració Pública, Graciela M. Falivene, la responsable de comunicació del SERVEF, Amalia Lopez, el periodista i editor de ColadePez, Luis Angel Fernández, i el escriptor i expert en formació, Jordi Lopez.

  • Enviar a un amic