Call for Papers FIET

06.4.2017
Seminaris -

El 15 d’abril finalitza el període per presentar una contribució al Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia.

El proper 15 d’abril finalitza el període per a presentar una comunicació sobre una experiència de recerca o innovació amb tecnologies per al proper FIETxs 2017 “Les tecnologies digitals en els nous escenaris d’aprenentatge”, que se celebra a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona el proper 27 de juny.

El lema d’aquesta edició FIETxs2017 s’adapta i segueix amb els objectius generals del FIET: reflexionar i fer propostes de caire transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidències que aquesta ens aporta. La present edició constarà de 3 simposis, dues conferències i taula de comunicacions tant per a Joves investigadors i docents per a compartir experiències innovadores com per a professionals de la recerca en tecnologia educativa. La conferència inaugural sobre “Disseny de nous escenaris d’aprenentatge” serà presentada pel Sr. Eduard Balcells (URL).
La conferència de clausura serà a càrrec d’Alfons Cornella (Infonomia) i versarà sobre “El futur dels recursos digitals”.

Per a enviar la proposta: http://fiet2017.fietcat.com/enviament-de-propostes/
Per a més informació sobre el cost i inscripció: http://fiet2017.fietcat.cat/registre/  

 

  • Enviar a un amic