Ampliació del termini de contribucions FIETxs2017

21.4.2017
Seminaris -

S’amplia el termini per presentar contribucions al Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia 2017 fins al 2 de maig.

El Comitè Organitzador del Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET) ha decidit ampliar el termini de recepció de comunicacions fins al 2 de maig a causa de l’interès rebut per a participar. Les comunicacions poden ser recerques d’investigadors novells i sèniors o experiències a les aules amb tecnologies digitals. Les persones interessades en presentar una comunicació hauran d’enviar-la a través de la plataforma web del FIET.

La quarta edició del FIET se celebrarà a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona el proper 27 de juny. El grup EDO-UAB és l’organitzadora local de l’esdeveniment que enguany tractarà sobre les tecnologies digitals en els nous escenaris d’aprenentatge.

La jornada té com a objectiu reflexionar i fer propostes de caire transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidències que aquesta ens aporta. Les comunicacions escollides per l’organització es presentaran a primera hora de la tarda el dia de la celebració del fòrum.

Per a conèixer la normativa d’enviament de contribucions: http://fiet2017.fietcat.cat/enviament-de-propostes/

Per a més informació sobre el cost i inscripció: http://fiet2017.fietcat.cat/registre/

  • Enviar a un amic