Actualitat

2020
Nou Twitter del Postgrau en Competència Digital Docent

Estrenem nou canal de Twitter on podràs veure i seguir les últimes novetats i informacions sobre la CDD.

[+]
2020
Manifest per una Nova Cultura d’Aprenentatge

Publicat aquest Manifest que situa l’aprenentatge com a un element prioritari en el marc institucional i que interpel·la al conjunt de professionals amb responsabilitat en la direcció d’organitzacions i equips de treball.

[+]
2020
Educació en Bioeconomia a Europa

El pròxim 3 de juny Aleix Barrera presentarà el projecte UrBIOFuture en un webinar organitzat pel  Consiglio Nazionale delle Ricerche.

[+]
2020
Entrevistes a Carme Armengol i David Rodríguez

Carme Armengol i David Rodríguez reflexionen sobre gestió educativa, capital intangible i gestió del coneixement al canal de YouTube “Calidad y mejora educativa”.

[+]
2020
Defensa de Treballs Finals de Postgrau

Els dies 15 i 18 de maig els alumnes del Postgrau en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa duran a terme les defenses dels seus Projectes final d’Estudis.

[+]
2020
La UAB millora en el rànquing QS by Subject

La UAB se situa entre les 100 millors universitats del món en vuit matèries més, segons destaca el QS World University Rankings by Subject. La universitat millora la seva posició en tots els àmbits generals del rànquing.

[+]
2020
Fomentant l’Autoregulació dels mestres

S’han publicat vuit infografies del projecte “Estratègies d'autoavaluació per a l'autoregulació d'aprenentatges i el desenvolupament professional docent”.

[+]
2020
PBEtools experiències a escoles

El projecte PBEtools ha dut a terme una nova iniciativa amb tres escoles

[+]
Congreso EDO 2020
2020
Es manté el programa CIEDO 2020

El VI Congrés Internacional EDO 2020 "La nova gestió del coneixement" confirma que mantindrà la mateixa programació els dies 11, 12 i 13 de novembre.

[+]
Campus d'excel·lència internacional U A B