Activitats formatives de l’EDO-UAB

01.6.2014
Formació -

Consulta l'oferta formativa de tercer cicle de l'EDO-UAB. Si tens qualsevol dubte, consulta'ns!

Presentem a continuació els diferents programes de màster que desenvolupa actualment l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb altres institucions:

MÀSTER OFICIAL EN DIRECCIÓ I GESTIÓ DE CENTRES EDUCATIUS
El context de canvi actual requereix de professionals especialitzats en organització, direcció i gestió de centres educatius capaços de donar respostes àgils i eficients que ajudin a mantenir alts estàndards de qualitat educativa. Aquest màster et dóna les eines per a desenvolupar aquest paper a la teva organització.
Col·laboració amb Universidad de Deusto.
Més informació a: http://goo.gl/76bgs

POSTGRAU EN EDUCACIÓ SISTÈMICA I MULTIDIMENSIONAL
Aquest postgrau permet desenvolupar competències i habilitats, basades en un pensament capaç de captar les interaccions, operar en xarxa i tenir estratègies d'intervenció des d'una perspectiva amplia que inclogui tots els sistemes implicats en la interacció educativa.
Col·laboració amb l’ICE de la UAB.
Més informació a: http://goo.gl/EMDxyB

POSTGRAU EN DIRECCIÓ DE CENTRES PER A LA INNOVACIÓ
Aquest postgrau està dirigit a adquirir conceptes hi ha desenvolupar capacitats associades a la direcció, gestió i administració d'institucions educatives, tant de l'àmbit de l'educació formal com de l'educació no formal.
Més informació a: http://goo.gl/GvAw

El grup EDO ofereix també a empreses, centres d’educació formal i no formal, administracions i organitzacions de qualsevol tipologia interessades en els àmbits de recerca propis del grup la possibilitat de dissenyar, planificar i gestionar activitats formatives a mida. Si esteu interessats en aquesta possibilitat escriviu a edo@uab.cat .

  • Enviar a un amic