9ª Trobada de RedAGE a Brasil

09.3.2017
Conferències -

El 8 i 9 de març del 2017 tindrà lloc la 9ª Trobada Internacional de la RedAGE a Sao Paulo, Brasil.

El 8 i 9 de març es durà a terme la 9ª Trobada Internacional de la Red de Apoyo a la Gestión Educativa (RedAGE) a la Universitat Estatal Paulista “Júlio de Mesquita Filho” de Sao Paulo (Brasil). A la 9ª Trobada Internacional s’hi plantejaran  noves propostes d’investigació, mecanismes per orientar el desenvolupament de polítiques públiques vinculades a la gestió educativa, accions de formació conjunta entre les diferents institucions associades, així com la concreció de noves vies de finançament i difusió dels resultats de la REDAGE.

La trobada també acollirà l’Assemblea General anual de la RedAGE on s’aprovarà la seu de la pròxima Assemblea, es plantejaran propostes operatives de les Comissions de treball i s’establiran els acords i compromisos per aquest any 2017.

La RedAGE és una associació científica internacional, sense ànim de lucre, que ofereix suport a la gestió de centres educatius i institucions educatives en el context iberoamericà. Actualment aglutina més de 450 institucions interessades en la gestió educativa i té presència a més d’una quinzena de països iberoamericans a través de les seves 31 institucions membre.

Per a més informació sobre RedAGE consultar: http://www.redage.org/

Pots consultar el Twitter de l'associació a: https://twitter.com/redage_ibe

  • Enviar a un amic