1a Jornada de la Xarxa d’Humanitats Digitals UAB

26.4.2018
El grup -

EDO-SERVEIS presenta les activitats que realitza vinculades a digitalització de guies i grups de Creació i Gestió del Coneixement.

Per primera vegada, la Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB va organitzar els dies 18 i 19 d’abril unes jornades per visibilitzar les humanitats digitals i mostrar els projectes que estan desenvolupant els grups i centres de recerca de la UAB en aquest àmbit.

Les jornades van ser un aparador de projectes, així com un espai de reflexió de què són i cap a on van les Humanitats Digitals. També es va parar atenció a experiències d'altres xarxes i associacions d'Humanitats Digitals i com generar vincles de col·laboració. A llarg de les jornades es va intentar cercar noves sinergies, així com establir un marc de coneixement mutu entre el professorat i l'alumnat dels projectes d'Humanitats Digitals que s'estan duent a terme a la UAB.

Joaquín Gairín i Aleix Barrera van participar en aquestes jornades presentant les activitats dutes a terme per part d’EDO-SERVEIS en el marc de la digitalització de guies didàctiques i altres materials per cursos plantejats en la modalitat Blended Learning. També les estratègies i tècniques de què disposa el laboratori de prestació de serveis per a promoure la creació i gestió de coneixement col·lectiu mitjançant l’aplicació d’un model propi.

Aquest és el seu compte de Twitter.

  • Enviar a un amic