‘Aprendre en les organitzacions de l’era digital’

01.4.2018
Recerca -

José Luís Muñoz (EDO) i Jesús Martínez (CEJFE) analitzen la formació en les organitzacions en el paradigma actual.

'Aprendre en les organitzacions de l'era digital' (Barcelona: Editorial UOC) és el títol del nou llibre que José Luís Muñoz, investigador del Grup EDO i professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, ha escrit juntament amb Jesús Martínez (CEJFE - Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya).

La obra se centra en l'aprenentatge que les organitzacions promouen en l'entorn complex i canviant de l'era digital. Repara les tendències emergents amb el propòsit de promoure el desenvolupament professional i el desenvolupament organitzatiu, camí de les transformacions que es poden i han de donar.

La realitat multifacètica de la formació pren en el text un especial protagonisme, aportant elements estratègics per a l'anàlisi i la millora permanent, el canvi i la innovació. Les inquietuds sobre el paper de gerents i directius, així com el paper dels departaments de formació, o l'aprenentatge informal i les noves propostes metodològiques, entre altres qüestions, són tractats com a aspectes rellevants per comprendre la temàtica.

Les directrius que es consideren són especialment d'utilitat per a responsables institucionals i professionals de la formació i els recursos humans, així com per a formadors i altres actors i agents interessats en el progrés dels aprenentatges tant individuals com col·lectius.

Disponible en: http://www.editorialuoc.cat/aprender-en-las-organizaciones-de-la-era-digital

  • Enviar a un amic